SEO оптимизация чрез директории за статии

Едни по-умни от мен хора са ми казвали, че чрез безплатните директории за статии можете да си направите добра SEO оптимизация на сайта.

Понеже аз не разбирам особено, реших да пробвам пък да видим какво ще стане. Е пуснах си директория за статии с няколко статии на различни тематики. И други писаха в нея. Шантава работа са тези директории да знаете от мен (но аз не разбирам!!!). Статия за SEO одит взе, че се класира преди домейна, който трябваше да оптимизира :). Найс а? Тя всъщност излиза на първо място в момента?!?

Както и да е, друг потребител пусна статията за Най-честите грешки при SEO оптимизация, тя също се изстреля нагоре.

Преди време бях пускал статия в друга директория, относно копирайтинг услугите. Тя също дълго време излизаше преди самия сайт. Да не говорим каква е лудница при груповото пазаруване. Всеки си пуска статии и те се класират по-добре от оптимизирания сайт.

Имайте предвид, че директориите за статии се класират бързо заради разнообразното съдържание (особено ако се добавя редовно), тоест в кратксрочен план може да Ви изиграе лоша шега, но в дългосрочен и ако знаете какво правите (а не като мен), вероятно резултатите ще са чудесни.

За да завърша тази безумна публикация с още един линк, ще Ви кажа да прочетете тази статия за бързо отслабване (викат му и лесна диета).

Извода е – директориите за статии помагат, ако съдържанието е дълго и качествено и знаете какво правите, но това важи за почти всичко в сферата на SEO услугите. Въпроса е дали се прави както трябва и на каква цена ще го получите!

2 мнения по „SEO оптимизация чрез директории за статии

Вашият коментар