SEO оптимизация за Google

За съжаление в този блог няма да се говори кой знае колко за SEO оптимизация за други търсачки освен за Google. Всъщност този СЕО блог е част от експерименти за влиянието на определени фактори върху класирането в Google. Част от тези факти, които ще станат ясни по време на експеримента ще бъдат написани тук.Разбира се друга част ще оставя за себе си. За да бъдат всички наясно искам да споделя няколко неща преди да са се породили странни въпроси:

  • Не предоставям SEO услуги. Ако се интересувате от такива, потърсете ги другаде.
  • Не се занимавам професионално със СЕО оптимизация. За мен този процес е изключително интересен и го наблюдавам, експериментирам и така нататък, но нито се занимавам професионално с него, нито имам намерение да го правя.
  • Не предоставям и никакви услуги близки до SEO. Ако видите мой сайт, в който има подобни текстове, трябва да знаете, че е част от експериментите ми.
  • Не разбирам от SEO, не ме питайте, не знам!!!

Ако се интересувате от SEO услуги, можете да се обърнете към някой професионалист. Известни такива са:

Ако и Вие предлагате подобни услуги и имате добро име (в моите очи), можехте някога да представите бизнеса си в коментарите. За мен хората посочени горе имат нужните знания, опит и ресурс, за да предоставят качествени SEO услуги, но това не означава, че препоръчвам някого от тях конкретно.

Ако се интересувате от SEO одит, можете да видите скоро и описание на процеса на SEO Audit.

5 мнения по „SEO оптимизация за Google

  1. Понеже мразя в таблиците ми първият записа да започва с ID различно от 1, реших вместо да изтривам този коментар да го редактирам.
    Тъй като няма какво смислено да напиша за SEO, то можете да натиснете върху линка и да се образовате във SEO форума :).

  2. Pingback: Цени за SEO оптимизация | SEO оптимизация СЕО за търсачки и SEO услуги

  3. Pingback: СЕО услуги – ужас | SEO оптимизация от To The Max

  4. Pingback: Как да изместим конкуренцията надолу в Google | SEO оптимизация от To The Max

Вашият коментар