13 начина да сбозите нещата или не съвсем…

Машабъл публикува 13 съвета как да подобрите класирането си в Google. Безспорно са ценни съвети, които разкриват УЖАСНО МНОГО НОВИ НЕЩА! Неща, за които никой не се е сещал преди.

Ето и моято контра класация: 13 начина да сбозите нещата или…. може би не съвсем:

 1. Създавайте огромно количество дублирано съдържание – копирайте отвсякъде. Това почти сигурно Ви гарантира сбозването и запада на онлайн бизнеса. Това въобще не е толкова сигурно за съжаление. Защото ако успеете да убедите търсачките, че Вие не крадете, а те крадат, това може да Ви направи богат. Да не говорим, че например Google са най-големият крадец на съдържание в света…
 2. Прегледайте си линковете из разни спам сайтове. Ако сте си сменили адреса на сайта, може би е време да погледнете и дали всичко е сменено в местата, на които спамихте.
 3. Мислете като клиентите си – ако искате да сте прошляци като тях, ако искате да сте малоумни като тях – МИСЛЕТЕ КАТО ТЯХ!!!
 4. Наемете експерт – като мен например. Потрошете хиляди, за да слушате някой, как Ви дава акъл и Ви командва какво да правите.
 5. Гостуване като автор – тоест залейте и други сайтове с Вашия спам и линкове. При това абсолютно безплатно, заблуждавайки всички, че глупостите, които пишете са полезни.
 6. Съдържанието е царят (гол), а линковете са царицата – купувайте колкото се може повече линкове. Със сигурност рано или късно ще го отнесете. Въпросът е кога!
 7. Извадете камерата – заснемете домашно порно и го пуснете онлайн. Със сигурност ще съберете много линкове. Ако гоните ключови думи, кръстете порното „Дърводелец я изхлопа“ или сходно. Лесно ще излезете на първо място за дърводелец… въпросът е с какво 🙂
 8. Линкове от университети – платете на IT-то на ФМИ да Ви сложи 2-3 линка, той и без друго умира от глад.
 9. Обновявайте сайт си често – в смисъл, за какво са иначе генераторите на съдържание.
 10. Ползвайте правилните ключови думи – този съвет е тип: дишайте, за да не умрете.
 11. Не ползвайте Flash – освен ако не сте eDesign. Тогава може!
 12. Ползвайте Local Search – ако работите например с EasyPay – въведете в Google всички 1,500 каси, с които те разполагат!!!
 13. Знайте за какво търсят хората – в смисъл наемете си и Ивелина Христова, чрез SMS!!!

Вашият коментар