13 начина да сбозите нещата или не съвсем…

Машабъл публикува 13 съвета как да подобрите класирането си в Google. Безспорно са ценни съвети, които разкриват УЖАСНО МНОГО НОВИ НЕЩА! Неща, за които никой не се е сещал преди. Ето и моято контра класация: 13 начина да сбозите нещата или.... може би не съвсем:
 1. Създавайте огромно количество дублирано съдържание - копирайте отвсякъде. Това почти сигурно Ви гарантира сбозването и запада на онлайн бизнеса. Това въобще не е толкова сигурно за съжаление. Защото ако успеете да убедите търсачките, че Вие не крадете, а те крадат, това може да Ви направи богат. Да не говорим, че например Google са най-големият крадец на съдържание в света...
 2. Прегледайте си линковете из разни спам сайтове. Ако сте си сменили адреса на сайта, може би е време да погледнете и дали всичко е сменено в местата, на които спамихте.
 3. Мислете като клиентите си - ако искате да сте прошляци като тях, ако искате да сте малоумни като тях - МИСЛЕТЕ КАТО ТЯХ!!!
 4. Наемете експерт - като мен например. Потрошете хиляди, за да слушате някой, как Ви дава акъл и Ви командва какво да правите.
 5. Гостуване като автор - тоест залейте и други сайтове с Вашия спам и линкове. При това абсолютно безплатно, заблуждавайки всички, че глупостите, които пишете са полезни.
 6. Съдържанието е царят (гол), а линковете са царицата - купувайте колкото се може повече линкове. Със сигурност рано или късно ще го отнесете. Въпросът е кога!
 7. Извадете камерата - заснемете домашно порно и го пуснете онлайн. Със сигурност ще съберете много линкове. Ако гоните ключови думи, кръстете порното "Дърводелец я изхлопа" или сходно. Лесно ще излезете на първо място за дърводелец... въпросът е с какво 🙂
 8. Линкове от университети - платете на IT-то на ФМИ да Ви сложи 2-3 линка, той и без друго умира от глад.
 9. Обновявайте сайт си често - в смисъл, за какво са иначе генераторите на съдържание.
 10. Ползвайте правилните ключови думи - този съвет е тип: дишайте, за да не умрете.
 11. Не ползвайте Flash - освен ако не сте eDesign. Тогава може!
 12. Ползвайте Local Search - ако работите например с EasyPay - въведете в Google всички 1,500 каси, с които те разполагат!!!
 13. Знайте за какво търсят хората - в смисъл наемете си и Ивелина Христова, чрез SMS!!!

Вашият коментар