Чудиш се какво трябва да разучиш, за да можеш да си създадеш уеб сайтове в дома ти


I-net наричана все още Интернет е изключително подвижна и изключително евтина медийна среда. Със нея се доближаваме макар и с много малки пари и напрежения до ненормално голяма среда от посетители. За да успеем да покажем добре компанията си подобаващо и да умножим приходите си , трябва да притежаваме добре изработен и представян уеб сайт.

Стъпките по изграждане на уеб дизайн на сайта е възможно да се прегледа като съвкупност от творческа, механична работа и оптимизацията на сайт (seo). Творческата изработка и разнообразните звукови и анимирани части клонят към авторската работа. Да не пренебрегваме и текстовите опции.

Техническата дейност включва обработката на тези елементи най-често чрез HTML код, който чрез съответния използван стандарт, в последствие се вижда на крайно устройство.

Като концепция дизайна доста се различава от напечатаната реклама, защото изходното устройство не се знае. Казано на прост език един user на такъв сайт може да я разгледа чрез съвсем различен софтуер, като например смартфони, хората с зрителен недостатък могат да слушат чрез компютърен четец.

Ако се вгледаме малко по глобално на информационните технологии, страницата е като една огромна визитна картичка. Това е реклама, която сте в състояние да откриете 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата , достъпна в целия свят.

По средством уеб дизайна ние даваме възможност на бъдещи клиенти да се информират с нашата дейност, политика и цели. Сигурно се питате дали си заслужава тази инвестиция в уеб сайт , но ще ви успокоя , защото тя ще се изплати няколкократно във времето. Представете си, че имате добър дизайна и добре подредена информация , вашият дизайн ще изиграе не малка роля за направата на конкурентни предимства пред другите комапнии. Ако желаем да успеем няма да е добра идея да спестим от визията и информацията за нас, а ако се опитаме да спестим средства от оптимизацията на сайта, ще бъде фатално.

Важно е да знаете и запомнете: парите изкарват не супер шарените сайтове, а добре класираните в Гоогле! Оптимизирайте сайта си и не жалете средства, ще ви се върнат многократно!